Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Nieuws

Padel

Padel

Beste leden,

Misschien had U het al opgemerkt maar we leggen een padelveld aan naast het wandelpad in de jachthaven .

Dit is een raketsport en de snelst groeiende sport ter wereld vermits deze sport zeer toegankelijk is. We doen dit om eerst en vooral onze actieve leden een bijkomende activiteit te geven, maar tevens om het brede sportieve publiek naar onze site te brengen. De jachthaven zal ook met de uitbreiding meer en meer een ontmoetingsplaats worden met tal van recreatieve mogelijkheden.

De abonnementen om padel te spelen lopen per zes maanden: van 01/01/ tot en met 30/06 en van 01/07 tem 31/12 van elk jaar.

Vynleden krijgen een voordeeltarief van 65 euro per 6 maanden en vermits we dit jaar starten op 01/04 betaal je slechts 35 euro tot 30/06. In die prijs zit je lidmaatschap Tennis Vlaanderen en een padel abonnement voor 1 persoon. Met dit padel abonnement kan je een onbeperkt aantal keer spelen. Let wel, het is een persoonlijk abonnenment. 

Je kan 14 dagen op voorhand een veld reserveren als je padel lid bent. Je kan meespelen met een padel lid als niet lid, maar dan betaal je 7.5€/ beurt van 1.5u. Er wordt telkens met 4 personen gespeeld.

Je kan ook als niet lid reserveren, maar dit kan dan één dag op voorhand en ook voor 4 personen, de prijs is nog steeds €7.5/per persoon per 1.5u. 

Niet Vynleden betalen 120 euro per 6 maanden of nu dus €60 tot 30/06. Boekingen en betalingen gebeuren enkel digitaal via de site van Tennis Vlaanderen. 

Het eerste jaar zal nog wat zoeken zijn maar we rekenen op jullie begrip , fair play en flexibiliteit .

Tot binnenkort,

Wens je een padel lidmaatschap of in de toekomst je terrein te reserveren? Klik dan hier.