Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Nieuws

Heraanvraag hoe in te vullen

Heraanvraag hoe in te vullen

Wat is de heraanvraag?


De heraanvraag dient om uw persoonlijke gegevens in onze database te wijzigen (indien nodig) en uw ligplaats voor de volgende zomer vast te leggen. Ook de ligplaats voor de winter kan je via dit online formulier aanvragen.

Je kan de naam van je partner en inwonende kinderen opgeven. Kinderen die niet meer thuis wonen kunnen niet mee op je formulier.

Hier kan je de gegevens van je boot, gebruikt voor de facturatie en voor de ligplaats, controleren en invullen. Kom je met een nieuwe boot, vul dit zeker in en geef ons ook een seintje.

Let wel, een aanduiding om uit het water te gaan op de heraanvraag is géén afspraak. Dit is enkel om de administratie vlotter te laten verlopen. Een afspraak om uit het water te gaan doe je best telefonisch of in het secretariaat, stel dit niet uit!

Heb je opmerkingen over de huidige ligplaats of wens je van ponton te wijzigen? Geef dit aan op dit formulier dan bekijken wij wat mogelijk is voor de ligplaats van 2022.

Als je problemen ervaart met het formulier, kunnen wij het formulier ook samen invullen via de telefoon. Bel ons in dat geval even op: 058 235 232 (van 8u30-12u30 en 13u30-17u)

Catway, Box, Kop???

Onder kan je nog eens het verschil terugvinden tussen een catway of een box. Let wel, een box is beduidend duurder dan een catway maar kan wel meer gemoedsrust en bevestigingsmogelijkheden geven. Een kopsteiger is enkel voor grote boten en wordt toegewezen door de haven.