Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Nieuws

Helpende handen gezocht!

Helpende handen gezocht!

Wil je schipperen met jongeren, heb je een RIB of wil je gewoon helpen, schrijf je dan nu in!

Jij maakt het verschil!


Dit om bijvoorbeeld te schipperen tijdens de Nieuwpoort International Youth regatta of om te varen voor het goede doel. Ook tijdens onze interpontonwedstrijden en tijdens de Nieuwpoortweek hebben we volk op het water nodig.

Schippers op evenementen:


Nieuwpoortweek (2 tot 6 juli) DRINGEND


Een zeilwedstrijd voor jongeren met onder andere een open Belgisch kampioenschap Cadet. Deze wedstrijd wordt in goede banen geleid door verschillende wedstrijdleiders met ervaring maar er zijn steeds handen nodig op het water om een RIB te besturen als rescue of als boeienlegger.

 

OBK J80 (20 en 21 augustus)

Rescue, boeienlegger.

Nieuwpoort International Youth Regatta (zaterdag 3 september)

Een netwerk event voor jongeren (16 tot 29 jaar) om op een ludieke manier te proeven van het zeezeilen. Dit jaar is het zeilgebeuren volledig in handen van het VYN team maar we kunnen dit niet zonder de talloze schippers. Er worden boten gezocht om 200 jongeren een onvergetelijke zaterdag op zee te geven. Als return ben je samen met je compagnon gratis ingeschreven voor het event! www.niyr.be

Schrijf je hier in: https://niyr.be/zeilbooteigenaren

Wat krijg je als kapitein: een onvergetelijke dag, BBQ op vrijdagavond, ontbijt en lunchpakket op zaterdag en een feest zaterdagavond.

Varen voor het goede doel (11 september)

Hetzelfde concept als NIYR maar dan voor een goed doel in plaats van voor jongeren. Neem een groep ingeschrevenen mee aan boord en laat ze proeven van de zee. Als return krijg je ontbijt, een lunchpakket en nieuwe sociale contacten die je later mee kan inschakelen als je nog eens gaat zeilen?

Inschrijven voor deze events? Klik hier.